Tipy na víkend – vyberte si svůj region! 

Search
Close this search box.

WEB, Datum: 16.06.2023, Zdroj: ČRo – radiozurnal.cz +1, Autor: Dana Josefová, Datum importu: 17.06.2023 20:59, RU/měsíc: 740 274, RU/den: 55 760, Rubrika: Tipy na výlet, AVE: 15 000,00 Kč, Země: Česko, GRP: 0,62

Tematické duplicity: Kultura a cestovní ruch

Obsahové duplicity: 16.06.2023 – Tipy na výlet

Ještě nevíte, kam se o víkendu vydat za kulturou, památkami, za sportem nebo do přírody? Neseďte doma a zažijte příjezd krále Jana Lucemburského do Jemnice, Dny šumavského trojhradí, vychutnejte si festival minipivovarů v Napajedlech nebo se svezte motoráčkem na hrad Rychmburk. Podívejte se, co zajímavého se chystá ve vašem kraji.

Jedenáctý ročník festivalu, který patří zlatavému moku, se koná v pátek a v sobotu na Rašínově nábřeží v Praze. Na akci se představí 50 minipivovarů z celé republiky, ochutnávat můžete od stálých účastníků i úplných nováčků. Součástí bude i živá hudba.

Tento týden začal hudební festival Smetanova Litomyšl. Až do 2. července tak můžete zajít na různé koncerty do litomyšlské Festivalové haly, kostela Povýšení svatého Kříže, Smetanova domu, zámecké jízdárny a na další místa.

Na lázeňské kolonádě v Poděbradech se koná finále Národního šampionátu mažoretek. V sobotu odpoledne proběhne slavnostní zahájení u Fontány, a následně pochodové defilé na lázeňské kolonádě za doprovodu dechové hudby. V neděli se uskuteční soutěž v pódiových formacích a finále Minimiss na velkém pódiu u kolonády.

Chcete vědět, co zajímavého se děje blízko vás? Klikněte do mapy a vyberte si z našich tipů.

Generální partner

Dostávejte informace
s předstihem:

© Smetanova Litomyšl 2023
Designed by: wwworks.cz