Smetanova družina budiž založena!

Search
Close this search box.

S velkou radostí oznamujeme, že ve speciálním smetanovském roce 2024 k připomenutí 200 let od narození našeho jmenovce Bedřicha Smetany jsme přejmenovali Mecenášský klub festivalu na Smetanovu družinu.

Od nynějška budiž dlouholetý klub sdružující naše štědré mecenáše pojmenován jako Smetanova družina!

Nesmírně si vážíme pomoci našich dárců. Jejich podpora každoročně narůstá a i díky té můžeme z festivalu dělat místo, které máte rádi a kam se každoročně rádi vracíte.

Péče o naše dárce se s příchodem Družiny zintenzivňuje a mimo festival samotný se členové Družiny mohou těšit na nejrůznější zážitky během celého kalendářního roku. Od speciálních koncertů, přes kulturní zájezdy po ČR i do zahraničí, po nejrůznější neveřejné prohlídky a večírky. Veškeré výhody naleznete na webu smetanovalitomysl.cz/mecenasi/.

Prvním takovým setkáním bylo neveřejné představení programu 66. Smetanovy Litomyšle Vojtěchem Stříteským, naším uměleckým ředitelem, v lednu v Rudolfinu. Navazovala na něj prohlídka Rudolfina „od podzemí po střechu“ a podívali jsme se do jinak nepřístupných míst. Měli jsme velkou radost, že Smetanova družina doslova naplnila celou Sukovu síň a následně i kavárnu Rudolfina, kde jsme naše setkání zakončili sklenkou vína.

Pokud se chcete připojit ke Smetanově družině a svou pomocí přispět festivalu, neváhejte se obrátit na Báru Krejčí nebo Evu Piknovou.

Buďte součástí naší společné budoucnosti! Srdečně děkujeme!

Generální partner

Dostávejte informace
s předstihem:

© Smetanova Litomyšl 2023
Designed by: wwworks.cz