Search
Close this search box.

Smetanova Litomyšl

články

Vítejte ve Festivalové hale!

Na litomyšlském zámku začala dlouho očekávaná rekonstrukce. Mezi místy konání největších pořadů tak obvyklé zámecké nádvoří nahradila Festivalová hala.    Vzdušné dřevěné konstrukci architektů Buriana

Číst více »

Smetanova Litomyšl připomene krásné časy

Národní festival Smetanova Litomyšl v roce 2023 slaví půlkulaté jubileum, v období 18 dní od 15. června do 2. července se uskuteční jeho 65. ročník. Přinese 35 pořadů hlavního programu, který doplní doprovodný program ve Festivalových zahradách a 19. Smetanova výtvarná Litomyšl. Předprodej vstupenek bude zahájen 1. března v 10 hodin.

Číst více »

Smetanova Litomyšl ve vánoční nadílce

Schönbergovy Písně z Gurre, Dvořákova Stabat Mater, Česká filharmonie s Tomášem Netopilem či Pavel Černoch a Maria Agresta – Smetanova Litomyšl poodhalila program 65. ročníku. Spolu s ním opět nabízí možnost darovat festivalové letní večery pod stromeček. Se začátkem prosince spouští na svém webu prodej dárkových poukazů.

Číst více »

Vítejte u nás na návrší

PR článek Kouzlu litomyšlského zámku a jeho bezprostředního okolí propadnete snadno. Prostředí sálá historií a lidskými příběhy, kterých se na zámeckém návrší odehrála pěkná řádka.

Číst více »
Generální partner

Dostávejte informace
s předstihem:

© Smetanova Litomyšl 2024
Designed by: wwworks.cz